lördag 15 mars 2008

Sleeping like a rose


Idag är det vår och melodifestivals finalfinal. Det här är mitt 100:e inlägg. Wihu.

Leiden ligger i landets västra del, strax nedanför Amsterdam (från Amsterdam är det fär tusan inte mer än ca 70 mil till Köpenhamn...världen inom räckhåll!). Westland, som Leiden ligger i, är känt för alla blommor och växthus...inte minst Keukenhof. Gerard lovade att vi ska åka dit en söndag i vår och titta på alla, eller en del av alla, blommor.
Vi spenderade dagen i en kall, rökig hall med en massa skälliga hundar. För i Holland har folk svårt att se till att hundarna är tysta (om de ens försöker) och rökförbud blir det inte förrän juni/juli.
Men det har varit en rolig dag. Kim var också på plats och visade sin sv/s tik Bugsy som hon så fint visade till etta i Jeugndklass och andra bästa tik! Kolla hennes sida, www.lutheri.nl.

Danskan Birgitte Schjöt o Kim.


Grietje blev "bara" tvåa i öppenklass och Fleurtje blev bästa tik.

Imorron är det Porsche och Pebbles tur. I samma ring ska schapparna gå, perfekt. Även om det hade varit roligare om det vore 50 schappar och 6 bouvierer, istället för tvärt om.


Dagens
*typical-Dutch
-Kindpussas, tre gånger, varannangång.
-Sover som en ros är tydligen ett uttryck. Ja, varför inte?
-Pommes med majonäs. Nja, Donken är rätt bra när det väl gäller...

*uppmaning
Kolla in Vanenblikhoeves www.vanenblikhoeve.nl sida. Nya bilder på bland annat Porsche och PEBBLES (kolla in bruden...så fin!), även Quincy och Loes. Check it out!

Inga kommentarer: