tisdag 11 mars 2008

Cruft´s 2008


Shiroblam First Slip, jaaa....vad ska man säga? Jag är hedrad över att vara en del av alla hans titlar(NV-07). Uno är fantastisk, tusen grattis till Elisabeth! Som så snällt lät mamma och Payas lifta ner hit på resan till England.

Ingen svensk representant i årets Best In Show final. Och som alla "experter" tippat vann riesen schanuzern (hmmmmmm....undrar varför......). En kanon hund som såg jätte fin ut, vunnit gruppen två gånger innan. Men om han verkligen var en vinnare så som folk påstod vågar jag ifrågasätta...i varje fall i den kokurrensen som rådde. Framför TV:n såg samojeden (Reserve BIS) fantastisk ut.



Nästa inlägg:
Rapport från dagarna som gått. Med foton!
Nu:
Ursköljning av inpackning (i ett väääldigt irriterande hår som antagligen hade kapats av en bra bit om någon kommit nära med en sax) och utsläppning av hundar.
Sen:
Fortsatt konsumtion av mörk choklad (är det bara jag som lätt sätter i mig 100 gram 78% på en gång?), riesentas soltorkade fikon(importerade från Sverige, tack mor) och frukt till tredje och fjärde avsnittet av Kungmorden, ahh spännande nu!

Inga kommentarer: