måndag 26 maj 2008

Skrytigt värre

Tack för alla trevliga grattis!
(antar att jag får tillbaka ett nu...hehe...)

Uppdaterat!
- Det var inte jääätte många schappar anmälda men det var väldigt nervöst ändå eftersom de hanar jag sett i Holland som varit något att ha var där. En mycket fin öppenklass hane som blev reserv/tvåa i bästa hanhundsklass, helt klart något av det bästa. Och en svart/vit hane som också gick i championklass, Lux. Champ, som det gått rätt bra för på specialer.
Kul att vinna i konkurrens som man själv anser vara hård.
- Det var svinkallt. Blåste och hade sig hela dagen. Tur att det resulatatässigt gick så bra, annas hade det inte varit någon trevlig upplevelse.
-Vi körde genom staden Arnhem. Den är så fin att jag skulle kunna tänka mig att bo där. Som en blanding av Uppsala, Ystad och gamla stan. Mycket backigare än resten av Holland och gamla fina bygnader som man bevarat och renoverat istället för att riva.

BIM och BIR hundarna. En söt liten sak från Jongehondenklasse...kennel van het Molengat både äger och fött upp.
Utställningen var på en JÄTTE fin hundklubb. Superproffsig gräsmatta, relativt stor, som var inhängnad och värsta nya high-tec klubbhuset.

Minx i öppenklassen, inte en endaste antydning till dubbelhandling så långt ögat når.
Hmm, jag drog iaf på mungiporna.
Den där outfiten känner vi väl inte igen? Tur att jag ändrade mig på morgonen(som f.ö var en pissig morgon eftersom min rouge var borta, det var katastrof hela dagen och jag kunde knappt tänka på något annat men sen hittade jag den igen. Den är bäst.) och tog den istället för mörkblått, hade kanske inte gått lika bra då.

Nee, de blev inte så skrytigt. Jag är bara otroligt stolt över honom och hela alltihopa:)
Och mycket glad att jag tvingade herr Bruintjes att ta några foto på oss, hehe.
Nu har vi flera moments of proudness som vi kan ha på vår nya hemsida som kommer att vara på gång inom en snar framtid. Det är en av mina punkter på min lista. Den kommer bli kalassnygg.

Rolig sak:
Jag hade en hund i "puppyhouse" inatt för att den inte fick plats inomhus utan att ha den mitteot några andra och då skulle de bli ett jädra liv plus att hon varit där ute innan så det var liksom luuugnt. Jag somnade med Hasse och Bombi Bitt och vaknade ett par timmar senare och frigjorde mig från dem samtidigt som jag genast somnade om. Både igårkväll och imorse (och inatt) skälldes det som vanligt. Men "grannarna", som bor i samma hus och jobbar på pensionatet, klagade på det FÖRFÄRLIGA oväsendet någon hund hade fört och det var såklart den här hunden. Det roliga är att det är Jag som borde klaga eftersom hon var utanför mitt fönster, nästan vägg i vägg. Men nej, fyfy Victoria dumma dig. Hur kan du ens sova när det låter så. Jaaa....om jag inte kunnat sova när det skälldes hade jag varit (rent ut sagt) jävligt trött vid det här laget.
Så nu är alla i "kenneln". Så istället för en hund som låter är det ca 7-8 st som turas om, andra sidan väggen. Ha ha.

1 kommentar:

Anonym sa...

Du får härmed tillbaka mitt "grattis". Tack för korten! =D