måndag 26 maj 2008

På upphällningen

Konstigt att början av juni alltid är mer förväntansfull än början av januari när det nya året inleds.
Känns som att alla väntar på något.


Idag har jag förberett mina kläder, mentalt, för att åka ner i väskan alternativt soporna.
Allt görs lite smått halvhjärtat och snålas/slösas på för att jag inte ska behöva köpa nytt, kasta något eller tvätta onödigt mycket innan jag åker hem. Det rör allt från tandkräm till handdukar...


I övrigt har jag för ovanlighetens skull städat. Iske har flyttat tillbaka till de andra dvärgarna och kommer få stanna där. Vill inte ge henne falska förhoppningar så hon börjar inbilla sig att hon ska flytta till Sverige eller något i den stilen. Istället har Porsche fått följa med på våra promenader. Han stryker sig mot staketet utomhus sägs det (har gått mig obemärkt förbi) och ska därför hållas inomhus vilket innebär att någon måste rasta honom. Någon fram till nästa vecka är jag. Eftersom mina uppenbarligen överkänsliga benhinnor inte accepterar för mycket aktivitet på hårt underlag och de övriga som kör Cuddyn inte kan sätta in buren efter sig när de tagit ut den (själv är jag för svag) så var enda lösningen att Porsche och Payas gick att promenera och åka till skogen med tillsammans.
Självklart fungerade det då det var enda alternativet. Då måste det gå. Porsche är rätt snäll på utställningarna men en snart 2-årig hane som ännu inte funnit sin plats här i livet är inte så lätt att handskas med. Han är riktigt tuff mot Fellow om han passerar hans inghängnad.
Men det gick så bra så...de har till och med kommit överens inne i min lägenhet.
Duktiga vovvar. Duktig ledare.


Jaa, då väntar vi väl vidare helt enkelt. Skola, student, semester, examinationer, resor...
Jag surfade in på kennel Melmos sida och en släng av akut längtan att kunna hoppa hem i ett nafs kom över mig. Jag vill träffa lite svenska dvärgschnauzrar nu. Men den där trimningen får nog vänta tills jag kommer hem...här nere är de snäppet mindre lata än amerikanarna. Det vill säga ganska lata, rakas och klipper lite varstans lite hursomhelst.

Nu ska jag ut och promenera. Igen.
Sen ska jag få tillbaka ett grattis genom att sätta ut lite foton!

1 kommentar:

Sofia sa...

helt otroligt! de är uu redan nästa vecka! =)
tiden går snabbt, för snabbt.
har jag sagt att jag ev ska jobba dagen innan midsommar>?
puss